Francize

Magazin la cheie in cateva zile! Daca nu stiai, majoritatea magazinelor din reteaua MYMOTO sunt in sistem franciza sau semi-franciza. De fapt, suntem o mare familie, pentru ca ceea ce conteaza cu adevarat sunt oamenii, atat angajatii si partenerii, cat si clientii, ca scop final al activitatii noastre.
Functionand intr-un sistem modular, magazinele sunt atat independente cat si interconectate, astfel incat fiecare are de fapt in spate toata structura la nivel national. La randul lui, fiecare magazin poate avea anumite activitati ce tin de toate magazinele.

Pentru ca ne dezvoltam continuu, suntem oricand deschisi pentru noi membri in familie, de aceea oferim francize in orase precum Constanta, Timisoara, Targu-Mures dar si Satu Mare . Baia Mare, Ploiesti sau Deva. Evident, ne intereseaza si orase mai mici, dar intr-un final se pune si problema rentabilitatii.

De ce ai nevoie? Pai in primul rand de capital. Un magazin moto, pentru a putea avea rulaje satisfacatoare trebuie sa se bazeze foarte multe pe stoc, si aici este nevoie de sume destul de mari, si pe retea si parteneri. Un alt factor important este locatia, si este evident un avantaj daca este de tip showroom. Daca ai capital si locatie, mai ai nevoie de cel mai important lucru: oameni. Nu vei putea lucra singur, asa ca cel putin un consilier de vanzari este necesar.

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin MYMOTO, sau daca ai deja unul (sau un service) si vrei sa faci un pas inainte, scrie-ne la francize [at] mymoto.ro si hai sa vedem ce e de facut! free_breakfast