CONSUMABILE

Uleiul schimbat la timp, placutele inlocuite pana se ajunge la metal, anvelopele cu DOT cat mai nou, furca fata in stare buna, bujii ce nu intrerup, samd. Toate astea, cu atentie gestionate, te feresc de multe posibile probleme, facand diferenta dintre motociclismul de placere si cel de… neplacere!

Anvelopele si uleiul in motor este de preferat sa fie schimbate toamna? Este bine ca toamna, atunci cand asfaltul este din ce in ce mai rece, anvelopele sa fie cat mai noi, pentru a avea toate caracteristicile cat mai bune, iar uleiul se schimba inainte de iernat pentru a nu lasa in motor uleiul uzat, care nu mai are aditivii in stare buna – de exemplu cel anti-coroziune.

Pentru a-ti comanda uleiuri te rugam sa intri pe UleiuriMoto.rolocal_drink, iar pentru anvelope pe PneuriMoto.roadjust. Pentru orice altceva, de la acumualtori, bujii, placute de frana, filtre ulei si aer pana la simeringuri de furca, produse de intretinere sau orice alt consumabil, ia legatura cu orice magazin din retea. home