Alatura-te echipei noastre!

Pentru ca ne dezvoltam permanent, resursa cea mai de pret este cea umana. Si daca pentru a lucra intr-un magazin moto inseamna a fi de fapt un consilier, avem nevoie de oameni pasionati, dar cu bune cunostinte tehnice.
Produse gasesti peste tot, in special online, dar ceea ce oferim noi este serviciul care le inconjoara, cunoasterea lor, dar si intelegerea nevoilor reale ale clientilor si satisfacerea lor.

La intersectia cererii si a ofertei, in special in domeniul nostru, cheia este partea umana. Si daca pentru a lucra intr-un magazin moto inseamna a fi de fapt un consilier de vanzari, avem nevoie de oameni pasionati, dar cu bune cunostinte tehnice. Notiunile de administratie sau marketing sunt si ele la fel de importante in relatia cu job-ului. Avem pozitii de consilieri vanzari deschise in Bucuresti, Brasov,  Timisoara, Targu Mures si Constanta. Scrie-ne la job [at] mymoto.ro si hai sa ne cunoastem.

Online freak? Cautam si un coleg cu responsabilitati de marketing online, pentru locatia din Bucuresti. Social media, content, un pic de web/blog si multa pasiune pentru domeniul moto. Interesant? Scrie-ne tot la job [at] mymoto.ro.

Si asta nu este totul! Pentru ca avem o prezenta destul de importanta in online, prin mai multe magazine dedicate marcilor pe care le reprezentam, ne-ar ajuta foarte mult un webadmin. Ar avea responsabilitatea actualizarii site-urilor, gestionarii comenzilor (de la cap la coada, adica si un pic de logistica) si cam tot ce tine de comertul online, in stransa legatura cu noul coleg de la marketing. Trebuie sa formeze o echipa foarte buna! Daca te intereseaza, stii deja la ce adresa de email trebuie sa ne scrii!

Hai, alatura-te echipei noastre, ca avem planuri mari. Offline si Online. Dar si Onroad si… Offroad!